Star Wars

Ce animal sălbatic ar fi trebuit să îl joace pe celebrul Yoda în Star Wars

Yoda este unul dintre cele mai populare personaje din seria Star Wars, iar povestea sa este una cu adevărat specială.

Yoda este unul dintre cele mai populare personaje din seria Star Wars, iar povestea sa este una cu adevărat specială. În 1980, regizorul George Lucas s-a gândit să aducă pe marile ecrane câteva personaje noi pentru următorul său film, iar printre acestea se afla și Yoda, o ființa extraterestră. La început, regizorul s-a gândit că Yoda ar putea fi interpretat de o maimuță, așa că a găsit un animal bine dresat, care putea să imite chiar și celebrul salut al personajului.

Din păcate, echipa a fost nevoită să înlocuiască maimuța cu o păpușă, așa că animalul nu și-a făcut debutul pe marile ecrane. În 2010, o sursă a declarat pentru io9, că echipa de producție a ales o păpușă pentru filmări, deoarece „maimuța își scotea masca de fiecare dată în fața camerelor de filmat”.

În cele din urmă, celebrul Jedi – Yoda a fost jucat de o păpușă, iar vocea i-a aparținut lui Frank Oz, actorul care și-a împrumutat vocea și pentru alte două personaje celebre:  Cookie Monster și Miss Piggy în „The Muppets Show”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.