Cool Stuff

Wow! Primul trailer pentru Black Widow te va cuceri instant!

Urmărește acum primul trailer pentru Black Widow!

După ce am văzut-o pe Natasha Romanoff sacrificându-și viața pentru a-l salva pe Hawkeye în „Avengers: Endgame”, nu ne așteptam să o mai revedem pe marile ecrane pe celebra Black Widow. Dar din câte se pare, cei de la Marvel ne-au pregătit un film special, dedicat acestui personaj. Acțiunea din acest film va avea loc înainte de ceea ce s-a petrecut în Endgame, așa că vom avea ocazia de a o revedea pe Black Widow, luptându-se pentru dreptate.

Chiar dacă filmul va fi lansat în luna mai, cei de la Marvel s-au gândit să le facă un cadou fanilor și au lansat primul trailer.

În trailer apar și câteva personaje noi, interpretate de Rachel Weisz și David Harbour din Stranger Things. De asemenea, în film vor apărea și câteva personaje deja cunoscute publicului – Nick Fury (Samuel L.Jackson) și Hawkeye (Jeremy Renner).

Într-un interviu recent pentru Collider, Scarlett Johansson a declarat că filmul Black Widow va fi despre iertarea de sine și despre familie.

Cred că în filmul Black Widow, personajul meu este într-o criză existențială, iar pe parcursul filmului, ea va trebui să se descopere pe sine”, a povestit Scarlett Johansson.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.