Cool Stuff

Soţia lui Chris Hemsworth spune că actorul a furat cinci ciocane de pe platourile de filmare

Chris Hemsworth şi-a decorat casa cu ciocanele pe care le-a furat de la MARVEL!

Elsa Pataky l-a dat de gol pe Chris Hemsworth în timpul unui interviu la radio, când a dezvăluit că soţul ei a furat cinci ciocane de pe platourile de filmare de la Avengers şi Thor. Se pare că actorul ţine atât de mult la recuzita sa, încât s-a gândit să o aducă acasă, drept suvenir. În timp ce alte celebrităţi îşi păstrează costumele sau perucile din filme, Hemsworth a decis să îşi păstreze ciocanele.

Soţia sa a declarat că actorul a aranjat ciocanele în cele mai nepotrivite locuri din casă, iar unul dintre ele se află chiar lângă vasul de toaletă.

Întotdeauna alege cele mai bune locuri din casă şi evident că eu nu sunt de acord cu asta. Avem cinci ciocane, din toate filmele în care a jucat, aşa că ar fi cazul să se oprească aici”, a spus Elsa Pataky.

Thor a avut până acum două arme celebre în filmele Marvel, mai exact – Mjolnir – primul său ciocan, iar apoi Stormbreaker – un ciocan mult mai mare decât primul.

În show-ul lui Jimmy Kimmel, Hemsworth a dezvăluit că unul dintre ciocane se află deasupra şemineului, iar altul este aşezat chiar lângă toaletă. Aşa că este de înţeles de ce Elsa Pataky s-a săturat să se împiedice de toate armele soţului ei!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.