Kiss Music News

Justin Timberlake și-a cerut iertare în mod public, după ce a fost acuzat că și-a înșelat soția

Justin Timberlake, primele declarații după ce a fost acuzat că își înșală soția!

Justin Timberlake rupe tăcerea și a hotărât să clarifice situația, după ce a fost surprins alături de o altă femeie.

În urmă cu aproximativ două săptămâni, pe 23 noiembrie, Justin Timberlake a devenit ținta tuturor tabloidelor din Statele Unite. Atunci, artistul a fost fotografiat, in ipostaze tandre, alături de actrița Alisha Wainwright, care îi este parteneră în filmul „Palmer”. Cei doi au fost pozați ținându-șe de mână pe balconul unui bar din New Orleans, iar sursele au dezvăluit că aceștia au plecat împreună din acel pub, după miezul nopții.

Zvonurile că Justin o înșală pe Jessica Biel au început să circule repede și toată lumea aștepta o reacție din partea lui sau a soției sale. Chiar dacă aceasta a întârziat să apară, acum artistul a oferit primele declarații și și-a cerut scuze public, printr-o postare pe contul lui de Instagram.

„Stau departe de bârfe cât de mult pot, dar pentru familia mea simt că este important să vorbesc despre zvonurile apărute recente, care rănesc oamenii pe care îi iubesc", își deschide Justin declarația.

Artistul a clarificat faptul că nu s-a întâmplat nimic între el și colega lui de platou și în plus, și-a cerut iertare de la întreaga familie.

„Am băut prea mult în noaptea aceea și îmi regret comportamentul. Ar fi trebuit să mă gândesc mai bine. Acesta nu este exemplul pe care vreau să i-l dau fiului meu. Îmi cer scuze față de soția și familia mea uimitoare pentru că i-am pus intr-o situație atât de jenantă, iar eu sunt concentrat să fiu cel mai bun soț și tată. Și acesta nu a fost un exemplu”, a continuat el.

Chiar dacă la acel moment, sursele au declarat, pentru E! News, că nu s-a întâmplat nimic între Justin și co-starul său, Alisha și că au fost doar „atingeri nevinovate”, cu toții aveam nevoie de această declarație a artistului. Interpretul „Cry Me a River” și Jessica Biel sunt căsătoriți din 2012 și au împreună un băiețel, în vârstă de patru ani, pe nume Silas.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.