Kiss Music News

Emma Stone s-a logodit! Cine este bărbatul care a cucerit-o!

Emma Stone a fost cerută în căsătorie de iubitul ei, Dave McCary!

Emma Stone se pregătește pentru un nou rol – cel de mireasă! Actrița, în vârstă de 30 de ani și iubitul ei, Dave McCary, tocmai au făcut marele anunț! Cei doi au dezvăluit vestea printr-o postare pe contul lui de Instagram, unde actrița le-a arătat fanilor inelul primit.

Emma încă nu a oferit declarații, dar cu siguranță este bucuroasă și nerăbdătoare pentru noul capitol din viața ei. Actrița nu este singura din grupul ei de prietene care trece la următorul pas. În această toamnă, ea a fost alături de buna ei prietenă, Jennifer Lawrence, la nunta acesteia, iar acum își așteaptă rândul pentru a păși spre altar.

Se pare că Emma și viitorul ei soț, scenaristul și producătorul Saturday Night Live, s-au cunoscut în urmă cu trei ani, atunci când actrița a găzduit una dintre emisiuni, în decembrie 2016. Ulterior, ei au început să iasă împreună în 2017, iar în luna noiembrie a aceluiași an, cei doi au fost surprinși pe străzile din New York.

Cea mai recentă apariție a lor a fost la începutul acestui an, în cadrul galei SAG, unde Emma a fost nominalizată la două categorii.

Chiar dacă de-a lungul timpului au fost extrem de discreți cu relația lor,  actrița a vorbit recent despre interesul pentru căsătorie și dorința de a deveni mamă.

„Perspectiva mea asupra copiilor s-a schimbat pe măsură ce am îmbătrânit. În adolescență spuneam că: „Nu o să mă căsătoresc niciodată, nu o sa am niciodată copii”. Apoi, am înaintat în vârstă și sunt: „Chiar vreau să mă căsătoresc. Chiar vreau să am copii””, a declarat Emma pentru Elle.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.