Cool Stuff

Ce s-a întâmplat cu fața lui Rami Malek? Actorul e de nerecunoscut în noul său film!

Rami Malek este complet schimbat în noul film!

Noul trailer pentru filmul „No Time to Die” a fost lansat, așa că fanii lui James Bond vor avea ocazia de a-l vedea pentru ultima dată pe Daniel Craig în rolul celebrului agent secret. Trailerul cuprinde toate elementele esențiale pentru un film de acțiune: mașini scumpe, explozii, spioni și dorință de răzbunare! Însă toată lumea se întreabă același lucru: ce s-a întâmplat cu Rami Malek?

Actorul din Bohemian Rhapsody interpretează un rol negativ în noul film cu James Bond, însă pentru noul personaj, Rami a fost nevoit să treacă prin mai multe schimbări de look. În trailerul filmului, actorul apare cu chipul desfigurat, purtând o mască albă, care îi acoperă jumătate de față.

Din păcate, fanii actorului au fost amuzați de noul său look din film și au făcut glume pe seama sa.

Ce naiba caută Freddie Mercury acolo?”, a comentat un internaut.

Pe lângă comentariile legate de Freddie Mercury, au existat și câteva persoane care l-au asemănat pe Rami cu „Fantoma de la Operă”, din cauza măștii albe pe care o poartă în film.

„No Time to Die” va apărea în cinematografe abia anul viitor, în aprilie, așa că mai avem de așteptat până îl vom revedea pe marile ecrane pe Rami Malek!

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.