Kiss Music News

Katy Perry și Orlando Bloom nu se mai căsătoresc anul acesta. Care este motivul!

Katy Perry și Orlando Bloom au amânat nunta!

Katy Perry și Orlando Bloom plănuiau să se căsătorească la finalul acestui an, dar au fost nevoiți să amâne data până la începutul lui 2020. Cei doi s-au logodit în luna februarie a acestui an, dar se pare că programul încărcat și carierele lor le-au încurcat planurile pentru ziua cea mare.

 „Au vrut să se căsătorească rapid, dar programarea și aranjarea tuturor lucrurilor s-au dovedit a fi dificile. Nunta trebuia să fie în septembrie, apoi în decembrie și acum la începutul anului viitor. Au fost nevoiți să modifice lucrurile pentru că Katy are idei mărețe despre unde și cum ar vrea să fie totul”, a declarat o sersă pentru E! News.

Cuplul încă plănuiește să organizeze două nunți, una locală și una într-o destinație specială, dar încă mai au de trimis invitațiile, pentru că lista celor care vor fi prezenți nu a fost finalizată până acum.

Pe lângă faptul că și-a planificat nunta, Bloom - care are deja un băiețel de opt ani, cu fosta soție, Miranda Kerr - s-a gândit și la viitorul său alături de Katy. Actorul, în vârstă de 42 de ani a declarat că și-ar dori ca el și artista să devină părinți atunci când va veni timpul potrivit.

„Îmi doresc foarte mult să mă bucur de familie și prieteni, de frumosul meu fiu și să am mai mulți copii. Vreau să mă asigur că atunci când voi porni pe acest drum, o fac cu inima plină și foarte conștient despre ceea ce înseamnă asta în realitate, spre deosebire de concepția romantică asupra unei relații”, a povestit actorul într-un interviu acordat recent.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.