Cool Stuff

„Buzele caracatiță”, noul trend de pe Instagram? Cum arată acestea!

Un nou trend a cucerit Instagramul, dar nu este ceea ce crezi!

Buzele în formă de valuri, cunoscute și sub numele de „buzele diavolului” sau „buzele caracatiță”, au cucerit în ultima perioadă internetul, potrivit celor celor de la Dazed Beauty.

În 2017, cei mai cunoscuți influenceri din domeniul beauty au fost extrem de entuziasmați la apariția „sprâncenelor ondulate”. Cu ajutorul unui creion sau al unui program de editat fotografii, puteai obține acest efect foarte ușor. Acum, specialiștii din domeniul de beauty au pornit un nou trend destul de ciudat.

Deși originile acestui trend nu sunt cunoscute, se crede că totul a pornit de la un chirurg plastician rus, pe nume Emelian Braude. Se pare că procedura prin care poți obține „buzele diavolului”, sau „buzele de caracatiță”, implică augumentarea acestora cu filler pentru a obține efectul de undă.

Instagramul s-a umplut de acest timp de fotografii, însă reacțiile sunt mixte. În timp ce unii utilizatori le-au numit „ciudat de plăcute din punct de vedere estetic”, alții le-au asemănat cu diverse probleme de sănătate.

Totuși, există și o veste bună! Sau mai puțin bună, pentru adepții acestor tipuri de schimbări. Singurul mod în care pot fi obținute „buzele caractiță” este prin editarea fotografiilor.

„Nu poți schimba astfel forma anatomică a buzelor. Aceste buze ale diavolului sunt nefirești”, a declarat Dr. Krystyna, într-un interviu acordat pentru aceeași revistă. Ea continuă să explice daunele care ar putea fi provocate, dacă încercați să creați acest efect cu ajutorul materialelor de umplere.

„Filler-ul injectat necorespunzător ar putea ajunge într-un vas de sânge, provocând blocaje și ducând la moartea țesutului. Vasele se află în jurul buzelor, astfel încât utilizarea necorespunzătoare a filler-ului poate provoca acest lucru”.

Așadar, în timp ce această schimbare nu este literalmente posibilî, poți încerca acest efect de „buze de caracatiță” cu ajutorul programelor de editare, precum Photoshop-ul sau prin machiaj, fără a-ți provoca probleme de sănătate.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.