Kiss Music News

Pink, de nerecunoscut! Artista și-a schimbat look-ul radical la final de an

Pink și-a uimit fanii cu o nouă schimbare de look!

După o perioadă intensă din punct de vedere profesional, Pink a anunțat recent că va lua o pauză de la muzică. Iar pentru a marca noul început, artista a adoptat și un nou look!

Pink a postat recent pe contul ei de Instagram o fotografie cu schimbarea sa radicală! Artista a lăsat în urmă amintirile din 2019 și a distribut o fotografie în care le arată fanilor noul său look.

De asemenea, cântăreața, în vârstă de 40 de ani, a publicat pe InstaStory o imagine cu șuvițele de păr împrăștiate pe podeaua casei sale, imediat după ce și-a finisat look-ul.

Decizia lui Pink vine la scurt timp după ce și fiica sa, Willow Sage, a avut parte de o astfel de schimbare. În luna septembrie, soțul artistei, Carey Hart, a postat o poză cu Willow pe scaunul hair stylist-ului.

“Îmi iubesc fiica punk rock. Nu uitați: E mai bine să fiți voi înșivă. Iar dacă cineva are o problemă cu asta îi puteți spune politicos să meargă mai departe. Abia aștept să văd cum vei fi când vei deveni femeie. Simt că vei fi puternică, neînfricată, prietenoasă și generoasă. Sunt mândru de tine, Willow”, a scris acesta în descriere.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.