Cool Stuff

Uite ce film din 2019 a avut cele mai multe greșeli

Uite câte greșeli s-au strecurat în filmele lansate în 2019!

Niciun film nu este perfect, însă unele producții au avut atât de multe greșeli, încât ajungi să te întrebi cum de s-au bucurat de atât de mult succes în box office? La final de an, cei de la MovieMistakes au alcătuit un top al filmelor cu cele mai multe greșeli, iar în fruntea clasamentului se află producțiile Marvel.

Se pare că filmul „Captain Marvel” a avut cele mai multe greșeli, iar userii au identificat până acum 59 de erori. Pe locul doi se află „Avengers: Endgame”, cu 51 de greșeli. Să sperăm că pentru producțiile din 2020, cei de la Marvel vor fi mai atenți, ținând cont că deja au lansat trailer-ul pentru Black Widow.

Spre exemplu, în cazul filmului „Captain Marvel”, un fan a observat că Vers folosește o anumită versiune de Windows 95, care a fost lansată mult mai târziu, față de perioada în care se petrece acțiunea din film.

Mai sunt câteva filme care urmează să fie lansate în 2019, cum ar fi Star Wars: The Rise of Skywalker, așa că lista filmelor pline de greșeli poate fi oricând modificată.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.