Cool Stuff

Gal Gadot, mai sexy ca oricând în primul trailer pentru „Wonder Woman 1984”!

Urmărește acum primul trailer al filmului „Wonder Women 1984”!

Dacă și tu te numeri printre milioanele de fani ai filmului „Wonder Woman”, iată un nou motiv de bucurie! Gal Gadot revine în rolul celebrei războinice, iar Warner Bros. tocmai a lansat primul trailer pentru „Wonder Woman 1984”.

Gal Gadot a debutat în rolul lui Wonder Woman în urmă cu aproximativ trei ani, în Batman V Superman: Dawn of Justice. Un an mai târziu, în 2017, a avut parte de producția solo, Wonder Woman, care a intrat în istorie ca fiind prima super producție cu o eroină în rolul principal.

Acum, Wonder Women este pregătită să revină pe marile ecrane, unde o vom revedea mânuind celebrul ei lasou, făcând gloanțele să ricoșeze cu mănușile ei și pur și simplu îmblânzind fulgerul. În trailer apare și Pedro Pascal, care pare că pregătește ceva necurat.

În plus, alături de Gal Gadot este și actorul Chris Pine, care se întoarce în rolul lui Steve Trevor. Prezența lui este cu siguranță surprizătoare, dacă ne gândim la sfârșitul personajului său, de la finalul primului film.

„Este un film în care acțiunea este independentă de cea anterioară, la fel cum sunt peliculele cu Indiana Jones și Bond”, a declarat Charles Roven care a ținut să precizeze că „Wonder Woman 1984” nu este o continuare a filmului anterior, ci o nouă aventură.

Totuși, mai avem puțin de așteptat! „Wonder Women 1984” are lansarea programată în vara anului următor, pe 4 iunie 2020.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.