Cool Stuff

Prințesa Charlotte și Prințul George sunt pregătiți pentru Crăciun. Ce cadouri își doresc cei mici!

Se pare că Prințesa Charlotte și Prințul George nu vor primi anul acesta ceea ce își doresc de la Moș Crăciun!

Prințesa Charlotte și Prințul George și-au făcut deja lista de cadouri și le-au spus părinților ce și-ar dori să primească de Crăciun. Totuși, potrivit apropiaților familiei regale, micuților nu li se vor îndeplini dorințele.

Așadar, Prințesa Charlotte și-ar dori să primească un ponei, însă părinții săi, Kate Middleton și Prințul William, au pregătit altceva pentru ea. Aparent, William consideră că este prea mică pentru a începe să călărească.

„Motivul pentru care Prințesa Charlotte își dorește un ponei este de la sine înțeles. Charlotte a moștenit pasiunea Reginei Elisabeta și este obsedată de cai. Deși le-a cerut părinților un ponei, ea mai trebuie să aștepte un an deoarece William crede că este prea micuță pentru a avea unul acum”, a povestit un apropiat al familiei regale.

Pe de altă parte, dorințele Prințului George sunt în legătură cu sporturile pe care le practică. Micuțul, în vârstă de șase ani, este pasionat de tenis și își dorește o rachetă de tenis și un joc de fotbal.

Părinții lor s-au pregătit din timp pentru Crăciun și au pregătit cadouri pentru fiecare. Așadar, cei mici vor găsi sub brad seturi de gătit pentru copii – „pentru că adoră să se joace și să facă mizerie în bucătărie”, iar pentru Charlotte un centru de echitație de jucărie, dotat cu toate accesoriile, și un aparat de karaoke pentru copii.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.