Kiss Music News

Beyonce a vorbit deschis despre pierderile de sarcină suferite: „Durerea și pierderea sunt de fapt un dar”!

Beyonce a răspuns sincer la întrebările fanilor!

Beyonce apare pe coperta numărului din ianuarie a revistei Elle UK, iar cu această ocazie a răspuns întrebărilor venite din partea fanilor săi. Artista a vorbit deschis despre pierderile de sarcină suferite și despre impactul pe care le-au avut asupra activității sale.

„Pierderile de sarcină m-au învățat că trebuia să-mi fiu mamă mie mai întâi, înainte de a putea fi mama altcuiva”, a declarat ea.

Chiar dacă acum este mama a trei copii, Blue Ivy (7 ani) și gemenii Rumi și Sir (2 ani), artista a suferit de-a lungul timpului mai multe probleme de sănătate care au îngreunat acest proces.

Beyonce a povestit că după nașterea fiicei sale, Blue Ivy, și-a intensificat căutarea scopului său în viață „Am murit și renăscut în relația avută, iar călătoria pentru a mă descoperi a devenit mult mai puternică”, a spus ea făcând referire la momentul în care soțul ei, rapper-ul Jay-Z, a înșelat-o.

„Să fiu numărul unu nu mai este o prioritate pentru mine. Adevărata mea victorie este crearea artei și lăsarea unei moșteniri care va dăinui în urma mea. Asta mă împlinește acum”, a mai adăugat atista.

Nu este prima dată când Beyonce vorbește despre probleme suferite. Soțul solistei a dezvăluit prima pierdere de sarcină a acesteia în piesa „Glory”, lansată în anul 2012. Ulterior, artista a detaliat tragica poveste în documentarul HBO „Life Is But a Dream”, lansat în anul 2013, denumind întâmplarea drept „cea mai tristă experiență din viața ei”.

Beyonce – artista vs. Beyonce – mama

Pe de altă parte, întrebată dacă s-a simțit dezamăgită pentru că nu a câștigat diverse premii pentru albumul „Lemonde”, din 2016, sau pentru  filmul – documentar „Homecoming” (2018), ea a spus că „a început să caute sensuri mai profunde”.

„Acum, succesul arată diferit pentru mine. Am învățat că durerea și pierderea sunt de fapt, un dar”, a raspuns artista în vârstă de 39 de ani.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.