Kiss Music News

Cleopatra Stratan marchează finalul anului cu noua piesă „Eu m-am pierdut”!

Ascultă acum „Eu m-am pierdut”, noul single al Cleopatrei Stratan!

Anul 2019 a marcat revenirea Cleopatrei Stratan în peisajul muzical cu piese precum „Te las cu inima" sau „Pupă-ma". Acum, înainte de finalul anului, artista lansează un nou single – „Eu m-am pierdut” – compus de ea împreuna cu Edward Sanda, în studiourile Famous Production.

Sensibilă și ritmată, piesa este însoțită de un videoclip, regizat de Roman Burlaca, ce te trimite în culisele unei iubiri nemărturisite. De asemenea, personajul masculin este interpretat de Dima Slobodniuc.

„„Eu m-am pierdut” este o piesă pe care o simt din tot sufletul, e ca un strigăt. Mi-a plăcut foarte mult chiar de la prima audiție si îi sunt recunoscătoare lui Edward Sanda pentru piesă. De asemenea, nu pot decât să-i mulțumesc din plin lui Roman Burlaca pentru povestea superbă și emoționantă pe care a creat-o. M-am simtit mai relaxată ca niciodată la filmări, mi-am dorit din toată inima acest scenariu pentru că mi s-a parut din start potrivit piesei. În acelasi timp eram emoționată pe platou datorită privirilor sincere și super inocente care imi dădeau fiori uneori”, a spus Cleopatra.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.