Kiss Music News

Cum arăta Billie Eilish înainte de a fi faimoasă!

Billie Eilish cânta „Fallin”, de la Alicia Keys, la doar 12 ani!

Billie Eilish este cu siguranță cel mai tânăr superstar din industria muzicală, dar artista tocmai și-a surprins fanii cu un videoclip de pe vremea când avea o vârstă și mai fragedă. 

În timpul unei apariții în cadrul emisiunii „The Late Late Show” with James Corden, artista în vârstă de 17 ani a avut șansa să stea alături de unul dintre idolii săi - Alicia Keys – invitatul care găzduia episodul din acea seară.

Cele două cântărețe au vorbit despre coverul pe care Alicia l-a făcut pentru piesa „Ocean Eyes”, lucru care a bucurat-o extrem de tare pe Billie. Apoi, tânăra artistă le-a făcut o supriză atât gazdelor, cât și celor din fața televizoarelor.

„Nici măcar nu-ți imaginezi”, a tachinat-o Billie. „O mică surpriză. Nu știu dacă cei din regie au prgătit video-ul, dar cu un an înainte să apară „Ocean Eyes” – piesa după care tu ai făcut cover, ceea ce este o nebunie – am făcut un cover al piesei „Fallin” la un show de talente, la vârsta de 12 ani”.

Imediat a apărut pe ecran clipul în care o putem vedea pe Billie, cu un look total diferit, cântând la pian. Artista avea părul complet blond și purta un tricou negru, imprimat cu steagul Statelor Unite. Complet surprinsă și emoționată, Alicia a ascultat cu sufletul la gură cover-ul piesei sale.

Poți urmări întreg momentul aici!

Billie Eilish se află cu siguranță pe culmile succesului și trăiește cea mai frumoasă perioadă a vieții ei! După ce a fost numită „Femeia anului 2019” și se află printre cei mai ascultați artiști ai deceniului, Billie a devenit cea mai mai tănără artistă nominalizată la Premiile Emmy, cu nu mai puțin de șase nominalizări.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.