Cool Stuff

„Home Alone” fără Kevin McAllister? Cine este actorul din noul rol principal!

„Home Alone”, produs de Disney +, are un nou personaj principal!

Producătorii noului film „Home Alone” tocmai au anunțat actorul care va juca rolul principal, dar se pare că acesta nu-l va interpreta pe Kevin McCallister, celebrul personaj interpretat de Macaulay Culkin.

La începutul verii, Disney + a confirmat că plănuiește să readucă la viață cel mai urmărit film de Crăciun, după ce a achiziționat 20th Century Fox – casa de producție a francizei „Home Alone”.

Potrivit Variety, Archie Yates, protagonistul din „Jojo Rabbit”, a fost ales pentru a juca rolul principal, dar de fapt va intra în pielea altui personaj. Până acum nu se cunosc detalii despre personaj, însă Archie pare a fi tipul potrivit pentru a-și apăra casa de răufăcători. 

De asemenea, din distribuție mai fac parte Ellie Kemper și Rob Delaney, dar nu este clar dacă cei doi vor fi chiar părinții lui Archie.

Noua ecranizare, bazată pe scenariul dezvoltat de Mike Night Day și Streeter Seidell, de la Saturday Night Live și regizată de Dan Mazer, va debuta pe platoforma online Disney +.

Între timp, potrivit site-ului Collider, povestea pornește de la „un soț și o soție care încep războiul cu un copil care a furat ceva de la ei”. Totuși, sperăm că vom avea parte si de anumite referințe din orignalul „Home Alone”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.