Cool Stuff

IMDb a anunțat care este cel mai bun film al anului 2019!

Acesta este cel mai bun film al anului 2019!

Acum, un rând de aplauze pentru… Joker! Potrivit IMDb, cel mai bun film al acestui an este, așa cum era de așteptat, „Joker”. După ce a ajuns la încasări de peste un milliard de dolari, „Joker” este cel mai bine cotat film de pe platforma IMDb.

Filmul DC Comics ocupă primul loc în topul evaluărilor, atât pentru popularitatea acestuia, cât și datorită numărului crescut de vizionări, potrivit ScreenRant.

Mai mult, „Joker” conduce topul detașat, lăsând competiția în urmă. Filmul lui Todd Phillips a învins trei filme Marvel, precum și două remake-uri Disney.

Toate acestea, alături de câteva nominalizări importante pentru ecranizarea care îl are în rolul principal pe Joaquin Phoenix. Filmul a fost lăudat pentru abordarea pe care o are asupra bolilor mintale și este nominalizat la unele dintre cele mai importante categorii de la Globurile de Aur printre care: Best Motion Picture – Drama, Best Director pentru Todd Phillips, Best Actor – Motion Picture Drama for Joaquin Phoenix și Best Original Score.

Datorită succesului înregistrat, se pare că vom avea parte și de o continuare. Regizorul Tod Phillips abia așteaptă să se întâlnească  din nou cu Joaquin Phoenix și conform The Hollywood Reporter, cei de la Warner Bros. ar avea deja o versiune pentru continuarea filmului „Joker”. În plus, directorul companiei, Toby Emmerich, plănuiește să lanseze mai multe filme dedicate personajelor DC.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.