Kiss Music News

Cardi B, criticată pentru cadoul pe care i l-a făcut soțului ei

Cardi B a postat un clip controversat pe contul ei de Instagram!

Faptul că rapperița Cardi B este una dintre cele mai controversate artiste nu mai este o surpriză pentru nimeni. Acum, cântăreața a ajuns din nou ținta criticilor după ce a dezvăluit ce cadou i-a făcut soțului ei.

Cu ocazia aniversării lui de 28 de ani, Cardi i-a dăruit un teanc de bancnote, care însumează 500.000 de dolari. Mai mult, artista a filmat totul și a postat clipul pe contul ei de Intragram.

Inițial, aceasta îi spune că din moment ce are tot ce își dorește, este greu să îi mai dăruiască ceva. Apoi, Cardi îi mărturisește că totuși i-a pregătit un cadou, care se află în frigider. Iar acolo îl așteptau pe Offset nu mai puțin de jumătate de milion de dolari, în bancnote de câte 100.

„Toată lumea spune că ai mașini, bijuterii, ai de toate, așa că ce poți să-i dai cuiva care le are pe toate? Știu că nu trebuie să-ți dau bani, dar nu știu ce să-ți cumpăr și trebuie să-ți ofer ceva”, i-a spus cântăreața soțului ei, care a luat în brațe teancul de bani, vizibil surprins de cadoul primit.

Clipul a strâns rapid peste 15 milioane de vizualizări, însă nu toți urmăritorii au fost încântați. Cei mai mulți au criticat-o pe artistă, spunându-i că ar fi putut să facă ceva mai bun cu acea sumă de bani.

„Imaginează-ți câți copii înfometați sau oameni fără adăpost ai putea ajuta cu acești bani. Te iubesc Cardi, dar arăți aici aceste lucruri și mă simt rău pentru oamenii care nu au nimic”, a comentat unul dintre fanii ei.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.