Star Wars

Cel mai bine păzit secret din filmul Star Wars!

Uite care a fost cel mai bine păzit secret din franciza Star Wars!

Chiar și cei care nu au văzut niciun film din seria Star Wars cunosc celebra replică, „Luke, I am your father”, însă în urmă cu 40 de ani, această replică era cel mai bine păzit secret din filmul „Star Wars: The Empire Strikes Back”.

În 1980, când filmul a fost lansat, celebra replică a fost o adevărată surpriză atât pentru public, cât și pentru actorii care au jucat în film, deoarece nimeni nu știa adevărul despre Darth Vader.

Regizorul Rian Johnson a încercat să apeleze la tot felul de trucuri pentru a păstra secretul, iar actorul Mark Hamill a aflat celebra replică chiar în ziua filmării.

În scena în care Darth Vader și Luke Skywalker se luptă în tunelele din Cloud City, Luke află că tatăl său este de fapt în viață și că acesta este în realitate Vader. Momentul a fost unul istoric pentru franciza Star Wars, iar toată lumea s-a întrebat cum Mark a reușit să păstreze secretul atât de bine.

A fost un moment impresionant. Am avut o replică falsă la filmări, tocmai pentru a ascunde replica adevărată. Dar oricât de mult mi-ar fi plăcut această informație falsă, a fost extrem de greu să păstrez secretul pe care Irvin Kershner mi l-a divulgat. Țin minte că mi-a zis că doar eu și George știam adevărul și Irvin mi-a zis: „Doar noi trei știm asta, așa că dacă mai află cineva, iar aici mă refer la Carrie și Harrison, o să știm că tu ai fost cel care nu a putut să păstreze secretul”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.