Kiss Music News

FOTO | Cine este bărbatul care a cucerit-o pe Lana del Rey

Uite cum arată noul iubit al Lanei del Rey! E vorba de un polițist super hot!

Lana del Rey are un nou iubit, pe care l-a prezentat deja fanilor săi, prin intermediul unei postări pe Instagram. Artista a fost surprinsă încă din septembrie în ipostaze romantice alături de Sean Larkin, însă abia acum cei doi au confirmat că au o relație, publicând o fotografie împreună.

După ce paparazzi i-au surprins împreună pe cei doi în Central Park, Lana a declarat că înțelege interesul oamenilor în legătură cu viața ei privată.

Îmi pasă de ce face Bob Dylan acum. Chiar mă întreb dacă poartă un hanorac sau un pulover. Chiar înțeleg febra asta. Nu știam că suntem fotografiați. Poate că aș fi purtat altceva. E amuzant pentru că am mai fost cu cineva ani de zile, și nu am avut niciodată această problemă”, a povestit Lana.

Sean Larkin este un ofițer de poliție din Oklahoma, însă în același timp este și vedeta show-ului polițist „Live PD”, în care sunt efectuate mai multe anchete. Sean are 46 de ani și are o fiică, pe nume Alyssa, în vârstă de 22 de ani, care este deja celebră pe Instagram.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.