Kiss Music News

Ce îl împiedică pe Justin Timberlake să divorțeze de Jessica Biel

Justin Timberlake și Jessica Biel au o în contractul prenuțiat o clauză care se referă la infidelitate.

De când a fost surprins pe picior greșit alături de colega sa de platou, actrița Alisha Wainwright, Justin Timberlake continuă să fie în vizorul presei mondene.

Speculațiie despre starea mariajului său cu Jessica Biel au atins cote maxime în urmă cu o lună, după ce The Sun a publicat o serie de fotografii și un clip cu Justin, care era extrem de apropiat de Alisha. Chiar dacă la acel moment, artistul nu a făcut nicio declarație, el a rupt tăcerea și și-a cerut scuze public, printr-o postare pe Instagram.

Deși Justin și-a cerut iertare și a promis că va fi „cel mai bun soț și tată”, asta nu i-a oprit pe fani din a se întreba dacă el chiar i-a fost infidel soției sale. Și dacă da, cum îl va trage aceasta la răspundere?

Iar informațiile nu au intârziat să apară! Se pare că Jessica Biel și Justin Timberlake au semnat un contrat prenupțial, care conține o clauză special concepută pentru astfel de situații.

În 2012, când cei doi s-au căsătorit, am putea spune că au lansat un trend, introducând în contractul prenuptial clauze legate de stilul de viață. Potrivit New York Daily News care a vorbit pentru prima dată despre presupusul „contract de dragoste” al cuplului, acesta stipulează că Justin trebuie să-i plătească soției lui suma de 500.000 de dolari dacă îi este vreodată infidel.

Nu se știe exact cum s-a decis suma, însă gurile rele spun că pierderea banilor ar fi unul dintre motivele pentru care Justin și Jessica încă sunt împreună. Însă, având în vedere averea lui, este greu de crezut că acesta ar reprezenta un motiv real.

Mai mult, sunt mari șanse ca fanii să nu asiste la o nouă dramă din showbiz, spun apropiații celor doi.

„Evident că Justin a băut prea mult de această dată, dar Jessica crede că nu a înșelat-o", a declarat o sursă pentru People. „Ceea ce este cel mai important pentru ea în viață este familia și a fi cea mai bună mamă pentru Silas", a spus sursa despre posibilitatea divorțului.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.