Cool Stuff

Liam Hemsworth, pus să plătească 150.000 de dolari pentru o fotografie!

Liam Hemsworth este acuzat că a încălcat legea drepurilor de autor, postând o fotografie pe Instagram!

Cu siguranță 2019 a fost un an cu suișuri și coborâșuri pentru Liam Hemsworth! Fix când lucrurile păreau că au intrat pe un făgaș normal, Liam se confruntă cu noi probleme.

După ce a jucat în câteva filme care au avut încasări record și a divorțat Miley Cyrus, actorul încheie anul cu un proces. Vedeta din „Hunger Games” a fost dată în judecată pentru utilizarea neautorizată a unei fotografii postate pe Instagramul său.

Conform documentelor obținute de E! News, cei de la Splash News și Picture Agency îl dau în judecată pe Liam pentru încălcarea dreptului de autor. Potrivit acestora, Liam a distribuit, fără acordul fotografului, „o serie de fotografii care îl înfățișau pe Hemsworth executând o scenă în aer liber pe platourile de filmare a producției „Isn't It Romantic””.

Actorul este acuzat că a postat această fotografie pe contul său de Instagram, pe data de 15 iulie 2018, etichetând și contul pe care era promovat filmul. În plus, „Hemsworth sau cineva care acționează în numele său a postat din nou fotografia în povestea de pe Instagram a lui Hemsworth de două ori pe 20 iunie 2019", se arată în documente. „În aceeași zi, în povestea lui Instagram a apărut funcția de swipe-up pentru a încuraja oamenii să voteze filmul „Isn't It Romantic” la premiile Teen Choice Movie Awards”.

Așadar, Liam ar putea sfârși prin a plăti daune în valoare de 150.000 de dolari în conformitate cu Legea drepturilor de autor. Pănă acum, actorul nu a făcut nicio declarație în legătură cu acest subiect.

Însă, există și vești bune! Recent, au apărut zvonuri conform cărora acesta ar avea o nouă relație. Deși actorul a fost văzut în compania modelulului Maddison Brown, se pare că norocoasa ar fi tânăra actrița, Gabriella Brooks. Perechea a fost surprinsă în Golful Byron din Australia, alături de părinții lui Liam, Craig Hemsworth și Leonie Hemsworth, luând masa de prânz.

FOTO: Harper's Bazaar

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.