Kiss Music News

Vedetele de la Hollywood, întâlnire de gradul zero la aniversarea lui P. Diddy!

P Diddy a împlinit 50 de ani!

P Diddy a împlinit 50 de ani pe 4 noiembrie, însă a avut un motiv întemeiat pentru a-și sărbători aniversarea cu o lună întărziere. Singura lui dorință a fost să își sărbătorească ziua de naștere odată cu rememorarea unui an de când fosta sa iubită, Kim Porter, a murit prematur, din cauza unei pneumonii.

Acesta a fost singurul motiv pentru care a amânat petrecerea, însă văzând fotografiile, putem spune că așteptarea a meritat!

Artistul a reușit să-și transforme ziua de naștere într-un adevărat eveniment monden. Beyoncé, Jay-Z, Cadi B, Leonardo DiCaprio, sau Kanye West şi Kim Kardashian sunt doar câteva dintre vedetele care i-au fost alături în ziua cea mare.

„A fost adunarea generală a superstarurilor! Toţi giganţii muzicii momentului au venit să-şi arate respectul pe care i-l poartă sărbătoritului”, a declarat o sursă pentru People.

Mai mult, aceasta a fost ocazia perfectă pentru marea împăcare dintre rapperii Jay-Z şi Kanye West, dar şi dintre soţiile lor, Beyoncé şi Kim Kardashian. Se pare că cele două cupluri au lăsat de-o parte divergențele s-au salutat şi chiar au schimbat câteva cuvinte.

Atât Beyonce cât și Kim s-au pregătit pentru aniversarea rapperului mai ceva ca pentru covorul roșu și au strălucit în ținutele purtate. Ambele au purtat câte o rochie care le-a pus în valoare trupul.

Kim Kardashian nu a fost singurul reprezentant al clanului. Kylie Jenner, sora mai mică a lui Kim, nu putea să lipsească de la o asemenea petrecere. Ea s-a pozat alături de Khloe şi a împărtășit imaginile cu fanii de pe Instagram.

Și sărbătoritul zilei a strălucit – la propriu – în costumul purtat. Diddy și-a sărbătorit aniversarea la vila sa de de 40 de milioane de dolari din Los Angeles și i-a avut alături pe cei dragi. Gemenele D'Lila Star (12) şi Jessie James,dar şi mama lui, Janice, fiii rapperului, Justin (25), Christian (21) şi băiatul regretatei Kim Porter, Quincy Brown (28), nu puteau să lipsească.

Petrecerea s-a încheiat cu un tort imens care a apărut pe scenă în timp ce Mary J. Blige îi cânta „La mulţi ani!” sărbătoritului. Invitații nu au plecat cu mâna goală. La final ei au primit cadouri mai multe produse din cannabis şi mâncare de la McDonalds.  

FOTO: Daily Mail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.