Cool Stuff

Cine este actorul care a fost desemnat „Bărbatul anului”!

Revista GQ a anunțat cine este „Bărbatul anului 2019”!

La fel ca în fiecare an, revista GQ sărbătorește persoanele publice care s-au remarcat de-a lungul anului.

Fie că au luat în considerare implicarea în problemele sociale sau abilitățile muzicale ori actoricești, cei de la GQ au ţinut cont de toate aceste aspecte pentru a alege câștigătorul. Iar în ultimii 21 de ani mai multe persoane publice, bărbați și femei deopotrivă, au fost premiate în cadrul galei GQ’s Men of the Year.

Însă, anul 2019 îi este dedicat lui Jason Momoa! În ultimii ani, actorul se bucură de un val de popularitate în randul iubitorilor de seriale şi al cinefililor și se poate lăuda cu o ascensiune fulminantă la Hollywood.

După ce a primit rolul lui Khal Drogo din „Game of Thrones", cariera lui Jason Momoa a înflorit rapid. Nu a trecut mult timp și a primit propunerea să devină Aquaman, un super-erou celebru în universul DC, iar acum actorul lucrează la cea de-a doua parte a filmului – care va fi lansată în 2022.

Actor, model, părinte și activist, el a avut cu siguranță un an plin și este fericit că realizările sale nu au trecut neobservate. Totuși, Jason speră că premiul i-a fost acordat nu datorită faimei sau realizărilor sale ca actor, ci mai degrabă pentru activism.

„Niciodată, într-un milion de ani, nu credeam că voi fi Bărbatul anului în 2019. Sunt încântat că i-am învins pe frații Hemsworth, pentru că, știți, chiar meritam asta", a declarat actorul.

În discursul său de mulțumire, Jason a atras din nou atenția asupra problemelor legate de mediu și a povestit cum a reacționat soția sa, Lisa Bonet, la aflarea vestii. „A trebuit o lună de zile să o conving pe soţia mea de asta. Tot nu crede că am fost numit barbatul anului”, a glumit el. 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.