Kiss Music News

Channing Tatum și Jessie J s-au despărțit după un an de relație!

Cei doi formau un cuplu din noiembrie 2018!

Chiar dacă lucrurile păreau că merg perfect între ei, Channing Tatum și Jessie J s-au despărțit. Cei doi au decis să-și spună adio, dar se pare că au rămas prieteni, potrivit unei surse care a confirmat informația pentru E!News.

Totodată, o a doua sursă a declarat pentru People că motivul principal al separării ar fi distanța dintre ei și diferențele dintre prioritățile fiecăruia.

„Channing și Jessie au priorități diferite și sunt focalizați pe lucruri care nu sunt pe aceeași linie”, spune sursa. „Au avut o relație amuzantă, dar pur și simplu lucrurile nu au mers. Channing trebuie să fie foarte mult în LA, pentru a putea petrece timp cu Everly. Jessie preferă Anglia. Cu toate acestea, ei sunt încă prieteni”, a declarat aceasta.

Channing a confirmat relația în luna noiembrie 2018, postând o fotografie cu artista, alături de un mesaj emoționant, pe contul lui de Instagram. Actorul i-a lăudat concertul de la Royal Albert Hall din Londra și a scris în descrierea pozei: „Această femeie tocmai ce și-a dăruit inima pe scenă la Royal Albert Hall. Oricine a fost acolo a fost prezent la un lucru extraordinar. Wow”.

Începând de atunci, lucrurile au devenit din ce în ce mai serioase. Pe conturile lor de socializare au apărut tot mai multe fotografii și mai mult, potrivit unor surse, Jessie J chiar a cunoscut-o pe fiica actorului din căsnicia anterioară cu Jenna Dewan

Relația lor nu părea că se apropie de final!  În luna septembrie a acestui an, Jessie J a interpretat o piesă scrisă pentru Channing, în cadrul unui concert în West Hollywood. În același timp, actorul a dovedit că este iubitul perfect, după ce a fost surprins făcând mai multe fotografii în timpul concertului ei de la festivalul Rock in Rio.

Despărțirea vine la doar o lună după ce actorul și fosta lui soție au finalizat divorțul. În prezent, Jenna Dewan formează un cuplu cu actorul Steve Kazee și este din nou gravidă.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.