Cool Stuff

„Lucifer”, cel mai popular serial al anului. Uite care au fost cele mai urmărite producții în 2019!

Cel mai popular serial al anului a fost Lucifer, care îl are ca protagonist pe fermecătorul actor Tom Ellis.

Anul acesta am avut ocazia de a urmări noi sezoane din serialele noastre favorite, iar în topul celor mai populare producții s-au numărat Stranger Things, Money Heist, Black Mirror și Mindhunter. Totuși, cel mai popular serial al anului a fost Lucifer, care îl are ca protagonist pe fermecătorul actor Tom Ellis. Serialul urmărește povestea lui Lucifer, care ajunge din iad direct în Los Angeles, unde se împrietenește cu o polițistă, iar împreună ajung să investigheze diferite crime.

Serialul Lucifer a debutat inițial pe canalul Fox, însă din mai 2018, serialul a fost preluat de Netflix, care a investit o sumă generoasă pentru filmarea unui nou sezon. Momentan sunt disponibile patru sezoane, însă la începutul acestui an a fost dezvăluit faptul că va fi lansat în curând și cel de-al cincilea sezon, care va fi și ultimul.

Faptul că serialul a fost preluat de Netflix i-a determinat pe și mai mulți urmăritori să apese butonul de play, iar astfel popularitatea producției a crescut considerabil. Iar acum, la final de an, cei de la TV Time au publicat în revista Forbes topul celor mai urmărite seriale, iar Lucifer conduce detașat clasamentul.

Topul este continuat de Stranger Things, 13 Reasons Why, La Casa de Papel, Orange Is The New Black, The Handmaid’s Tale, Sex Education, Elite, You și Chilling Adventures of Sabrina.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.