Kiss Music News

Zac Efron, la un pas de moarte. Actorul a ajuns de urgenţă la spital!

Zac Efron nu a avut parte de un Crăciun liniştit! Uite prin ce clipe grele a trecut actorul!

Zac Efron nu a avut parte de un Crăciun liniştit, deoarece a fost transportat de urgenţă la spital, din cauza unei infecţii cauzate de o bacterie.

Conform ziarului USA Today, actorul se afla în Papua Noua Guinee, unde filma pentru show-ul său „Killing Zac Efron”, însă filmările pentru reality show au fost întrerupte, din cauză că Efron s-a îmbolnăvit. Se pare că titlul show-ului a fost mai mult decât sugestiv, ţinând cont că actorul s-a îmbolnăvit în Papua Noua Guinee de febră tifoidă, care poate fi fatală dacă nu este tratată la timp.

Bacteria care cauzează această boală infecţioasă poate intra în contact cu organismul uman, dacă o persoană consumă alimente sau lichide contaminate.

M-am îmbolnăvit în Papua Noua Guinee, dar mi-am revenit destul de repede şi am terminat cele trei săptămâni de filmări acolo. Acum sunt acasă de sărbători, cu prietenii şi familia mea”, a menţionat Zac Efron pe Twitter.

Reality Show-ul pe care Zac Efron l-a filmat în Papua Noua Guinee îl surprinde pe actor în mijloc sălbăticiei, încercând să descurce prin junglă, având cu el doar strictul necesar şi un ghid.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.