Cool Stuff

Una dintre cele mai sexy actriţe de la Hollywood a fost blocată pe o reţea de dating

Uite ce actriţă a vrut să îşi găsească jumătatea pe Bumble!

Se pare că starurile de la Hollywood nu au prea mult noroc atunci când vor să îşi găsească jumătatea. Iar Sharon Stone poate să confirme acest lucru! Celebra actriţă şi-a dorit să îşi găsească un partener pe aplicaţia de dating Bumble, însă mai mulţi utilizatori au crezut că profilul ei este unul fals şi au raportat acest lucru. Prin urmare, Sharon Stone a fost blocată, iar incidentul a devenit viral, după ce actriţa a povestit despre asta pe contul ei de Twitter.

Am intrat pe Bumble să văd ce găsesc şi mi-au blocat contul. Câţiva utilizatori au spus că nu sunt eu, ca e imposibil. Deci, dragă Bumble, am fost cumva exclusă? Nu mă daţi afară din grup!”,  a scris Sharon Stone.

Actriţa în vârstă de 61 de ani, celebră pentru filmele Basic Instinct, Total Recall şi Casino, a primit în cele din urmă un răspuns din partea celor de la Bumble, care au încercat să „îndulcească” situaţia.

Poate fi doar o singură Sharon Stone - regina. Se pare că utilizatorilor noştri le-a fost greu să creadă că ceea ce văd este real. Ne vom asigura că nu vei mai fi blocată din nou. Sperăm că fiecare persoană din comunitatea noastră îşi va verifica de acum profilul! Catherine Tramell din Basic Instinct are voie de acum pe aplicaţia noastră”, au scris cei de la Bumble.

Însă Sharon Stone nu a părut mulţumită de reacţia celor de la Bumble şi le-a dat un răspuns destul de acid:

Dragă Bumble, confuzi onestitatea mea cu o fantezie de-a ta. Ceea ce s-a întâmplat este un deserviciu atât pentru bărbaţii, cât şi pentru femeile care folosesc bumble. Eu sunt Sharon şi sunt o femeie. Mulţumesc!”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.