Kiss Music News

Beyonce şi Jay-Z, moment penibil la Globurile de Aur 2020. Cuplul a venit cu şampania de acasă!

Beyonce şi Jay-Z, protagoniştii unui moment penibil la Globurile de Aur 2020!

Beyonce a fost nominalizată pentru a patra oară la Globurile de Aur, însă la ediţia de anul acesta, artista a ales să nu îşi facă apariţia pe covorul roşu, sosind la eveniment după o oră. Celebra cântăreaţă a purtat la eveniment o rochie mulată neagră, cu umeri supradimensionaţi şi cu un decolteu generos, în timp ce Jay-Z a ales să poarte un tuxedo negru.

În ciuda faptului că cei doi se aflau la un eveniment important, alături de cele mai mari nume de la Hollywood, Beyonce şi Jay-Z au reuşit să fie protagoniştii unei moment penibil. Unul dintre fotografi l-a surprins pe bodyguard-ul artistei ţinând în mână două sticle de şampanie Ace of Spades, în timp ce toţi ceilalţi invitaţi au servit şampanie din partea sponsorilor Moet & Chandon.

Cei doi au înlocuit sticlele din frapiere cu sticlele de şampanie aduse acasă, iar fotografiile de la eveniment au devenit virale.

Şampania Ace of Spades a fost produsă de Armand de Brignac, iar o sticlă valoarează 300 de dolari, lucru care nu l-a deranjat pe Jay-Z, care a cumpărat în 2017 mai multe sticle, în valoare de 200 de milioane de dolari.

Din păcate, Beyonce nu a avut motive să sărbătorească, deoarece nu a plecat acasă cu niciun trofeu, aceasta fiind nominalizată la categoria “Cel mai bun cântec original”, pentru piesa “Spirit” din Lion King. Piesa câştigătoare a fost “I'm Gonna Love Me Again” din filmul Rocketman.

Foto: DailyMail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.