Cool Stuff

FOTO | Nu o să-ţi vină să crezi cum a venit îmbrăcat Jason Momoa la Globurile de Aur 2020

Jason Momoa a renunțat la sacou în timpul galei de decernare a premiilor Grolurilor de Aur!

Jason Momoa, unul dintre cei mai îndrăgiți supereroi de la Hollywood, a cucerit internetul din nou!

Actorul a participat aseară la cea de-a 77-a ediție a Globurilor de Aur din Beverly Hills, alături de soția sa, Lisa Bonet și fiica acesteia, Zoe Kravitz. Mai mult, Momoa a urcat pe scenă împreună cu fiica sa vitregă pentru a decerna două premii.

Chiar dacă interpretul lui Aquaman a pășit pe covorul roșu purtând un sacou de catifea verde, marca Tom Ford, pantaloni Valentino și câteva accesorii Catier, el a fost surprins în toiul evenimentului într-o ținută mult mai lejeră.

Înainte de a intra pe scenă, actorul a fost văzut stând la masă, purtând un maiou negru, care îi punea în evidenţă trupul bine lucrat.

Jason Momoa a fost surprins în maiou, chiar în momentul în care Brian Cox, actorul din serialul HBO „Succession”, se îndrepta către scenă pentru a-și ridica premiul. Trecând pe lângă Momoa, actorul nu a putut să nu observe ținuta lui relaxată, iar momentul a devenit viral pe Twitter. De asemenea, fanii au observat că actorul a renunțat la sacou pentru a-l pune pe umerii soției sale.

„Jason Momoa într-un maiou la @goldenglobes este totul” sau „Iubesc faptul că lui chiar nu îi pasă” sunt doar câteva dintre comentariile de apreciere pe care le-a primit actorul.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.