Cool Stuff

Cameron Diaz a devenit mamă pentru prima dată la 47 de ani

Cameron Diaz și soțul ei, Benji Madden, au devenit părinți!

După ce a declarat în nenumărate rânduri că nu își dorește să devină mamă, noul an a venit cu o surpriză de proporții din partea lui Cameron Diaz. Actrița şi soţul ei, muzicianul Benji Madden, au anunţat în urmă cu câteva zile că au devenit părinţi.

Cei doi au anunțat oficial că sunt părinții unei fetițe pe nume Raddix Madden, însă restul informațiilor vor fi confidențiale pentru binele copilului.

„La mulți ani din partea familiei Madden! Suntem atât de fericiți și recunoscători să începem această nouă decadă cu anunțul nașterii fiicei noastre, Raddix Madden. Ne-a cucerit imediat inimile și ne-a completat familia” au scris cei doi pe conturile de socializare.

Cameron Diaz și Benji Madden s-au căsătorit pe 5 ianuarie 2015, însă de-a lungul timpului au fost discreți cu relația lor, ținând-o departe de ochii curioșilor. Mai mult, actrița a renunțat la cariera sa și a decis să se retragă din lumina reflectoarelor în 2014, ultimul rol jucat fiind în filmul „Annie”. În același timp, soțul ei este membru al formaţiei rock Good Charlotte.

Chiar dacă nu au vorbit foarte mult despre relația lor, Cameron a povestit în 2017, în cadrul unui summit, organizat de Gwyneth Paltrow, despre căsnicia sa.

„Acum am un soț care îmi este partener și în viață și în tot. Vorbim despre 2 tipuri de persoane foarte diferite! Suntem atât de diferiți unul de celălalt, dar împărțim aceleași valori, suntem ca două boabe într-o păstaie. Suntem amândoi suficient de ciudați unul pentru celălalt. Soțul meu mi-a arătat cum este să nu fiu parte dintr-o relație și să fiu un egal. Nu am mai simțit asta înainte. Nu am mai fost niciodată iubită în acest mod. Mă uit la el în fiecare zi și mă inspiră, este foarte muncitor. Mă simt atât de norocoasă”, a declarat aceasta,

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.