Cool Stuff

Vrei să lucrezi pentru serialul „The Witcher”? Uite ce calități trebuie să ai!

Ai urmărit până acum serialul The Witcher pe Netflix?

Dacă ai urmărit până acum serialul The Witcher și te-ai îndrăgostit de personajele sale, venim cu o veste bună pentru tine. Producătorii sunt în căutarea unui nou membru pentru echipa serialului, iar asta poate fi o șansă pentru fanii producției.

Conform Unilad, cei de la Netflix caută un „asociat pentru The Witcher”, iar acest job pare a fi unul destul de serios, având o mulțime de cerințe. În primul rând, cel care va obține job-ul trebuie să aibă abilități excepționale de comunicare, însă acesta este doar un lucru de pe lista de cerințe.

Cel care va obține job-ul, va trebui să aibă propriul cal pe platourile de filmare, o sabie, și va trebui să ridice greutăți, ori de câte ori va fi nevoie.

Dacă îți dorești să apari în serial alături de Geralt of Rivia, aceasta poate fi șansa ta, așa că trimite acum un e-mail la adresa witcherforhire@netflix.com. Cei care își doresc să aplice pentru acest job vor trebui să trimită un videoclip de un minut, în care să-și prezinte atuurile. De asemenea, este important de reținut că anumite videoclipuri vor apărea pe conturile de social media ale celor de la Netflix, așa că ai șansa de a deveni vedetă.

Anunțul complet prevede următoarele:

  • Vei fi un Witcher responsabil cu transportarea și mutarea monștrilor, bestiilor, demonilor și a altor creaturi.
  • Vei avea propriul tău echipament. Un cal, două săbii, mai multe poțiuni, o armură, lanțuri și alte unelte.
  • Este important să știi faci mai multe lucruri în același timp. Va trebui să îți îndeplinești propriile sarcini și în același timp vei fi mentor pentru un Witcher începător.
  • Va trebui să iubești natura - vei petrece multe zile în aer liber.
  • Ne plac oamenii care știu să călărească! Dacă cel mai bun prieten al tău este un cal, atunci ești ceea ce căutăm.

Deși cei de la Netflix nu au menționat până când poți aplica pentru acest job, filmările pentru cel de-al doilea sezon al serialului The Witcher vor începe la începutul acestui an. În luna noiembrie, cei de la Netflix au confirmat că filmările pentru al doilea sezon vor avea loc în Londra, la începutul anului 2020, sezonul urmând să fie lansat în 2021.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.