Kiss Music News

Vedete din toată lumea sar în ajutorul Australiei. Sumele uriașe donate de acestea!

Cine sunt celebritățile care au sărit în ajutorul echipelor de salvare din Australia și ce sume au donat!

Incendiile de vegetație din Australia, care au pornit în luna septembrie, continuă să devasteze țara, iar imaginile făcute publice au înduioșat oamenii din întreaga lume.

Celebritățile au fost de asemenea afectate de efectele dezastruoase ale incendiilor de vegetație, așa că au pornit o campanie de ajutorare a victimelor. După ce artista americană Pink a dat startul donațiilor și alte vedete i s-au alăturat, oferind sume record. De asemenea, aceștia îi roagă pe fani să le fie alături.

Iată cine sunt cei care au sărit în ajutorul echipelor de salvare!

Pink

Artista, care este extrem de populară pe întreg continentul australian, a anunțat în urmă cu câteva zile că va dona direct către serviciile de pompieri locale, suma de 500.000 de dolari. Aceasta a publicat și o listă a diviziilor locale de pompieri unde pot fi trimise ajutoare.

„Sunt total distrusă să văd ce se întâmplă acum în Australia, cu oribilele incendii de vegetaţie. Mă angajez să donez 500.000 de dolari direct serviciilor de pompieri locale, care se luptă din greu pe front. Inima mea este alături de prietenii şi familiile din Australia“, a scris Pink într-un mesaj pe Twitter.

Acelaşi apel la donaţii l-a făcut şi artista de comedie, Celeste Barber – de origine australiană – care a reuşit cu ajutorul fanilor să strângă peste 9 milioane de dolari, notează The Guardian.

Nicole Kidman și soțul ei, Keith Urban

Actrița, împreună cu soțul ei, au hotărât, de asemenea, să doneze 500.000 de dolari pentru a veni în sprijinul celor afectați de incendiile din Australia. Ea a făcut anunțul pe Instagram.

„Sprijinul, gândurile şi rugăciunile familiei noastre sunt pentru toţi cei afectaţi de incendii în toată Australia”, a scris Nicole Kidman pe Instagram, adăugând o listă cu linkuri către organizații unde se pot face donaţii pentru stingerea incendiilor din Australia.

Chris Hemsworth

Interpretul lui Thor se alătură celor care au luat inițiativă și a anunțat, pe contul de Instagram, că el și familia lui donează 1.000.000 de dolari pentru a ajuta la salvarea pădurilor cuprinse de incendii.

„Ca și voi, vreau să susțin lupta împotriva incendiilor aici, în Australia. Familia mea și cu mine contribuim cu un milion de dolari. Sperăm că și voi vă puteți alătura”, a spus Chris.

Kylie Minogue

Precum colegele sale de breaslă, Kylie Minogue, originară din Australia, a decis să doneze pentru victime. Cântăreața a anunțat că a donat 500.000 de dolari organizațiilor care luptă pentru combaterea incendiilor devastatoare.

„Mult sau puțin, de aproape sau de departe, orice ajutor este binevenit pentru cei afectați de incendiile de vegetație”, a scris artista pe contul său de Instagram. „Anul trecut am avut șansa de a vizita o parte din frumoasele regiuni din țara mea natală. Să mă întorc acasă în asemenea condiții este devastator”, a adăugat Kylie.

De asemenea, printre artiștii care încurajează donațiile pentru a ajuta lupta cu flăcările din Australia se numără și Russell Crowe, Leonardo di Caprio, Selena Gomez, Naomi Watts și Iggy Azalea.

Russel Crowe

Russel Crowe, care tocmai a fost desemnat cel mai bun actor într-o miniserie TV, s-a folosit de discursul de la Globurile de Aur pentru a atrage atenția asupra problemelor de mediu. De asemenea, actorul i-a înmânat 19 cecuri în valoare de 105.000 de dolari căpitanului RFS John Lardner.

În același timp, Leonardo di Caprio este unul dintre cei mai activi pe rețelele sociale în a arăta dimensiunea dezastrului din Australia.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.