Kiss Music News

Jennifer Lopez și logodnicul ei, Alex Rodriguez, și-au dezvăluit poreclele. Cum se alintă cei doi!

Cum se alintă Jennifer Lopez și logodnicul ei, Alex Rodriguez!

După ce gala Globurilor de Aur, Jennifer Lopez a ținut să-i mulțumească printr-o postare pe Instagram, logodnicului ei Alex Rodriguez, căruia i-a dezvăluit porecla. Artista și-a declarat dragostea pentru Rodriguez, adresându-i-se cu apelativul „macho”, spre încântarea fanilor care nu au trecut cu vederea acest lucru.

„Nici nu știu de unde să încep să explic ce înseamnă pentru mine să te am alături…”, a scris J.Lo. „Ador să trec prin viață cu tine… cel mai înfocat suporter al meu, piatra mea de susținere, macho-ul meu #alexappreciationpost”.

Postarea ei nu a rămas fără răspuns. De asemenea, logodnicul său i-a adresat câteva cuvinte de apreciere tot prin intermediul rețelelor de socializare și din câte se pare, Alex își alintă iubita spunându-i că este „campioana” lui.

„Jen, nu este nevoie de un trofeu, o medalie sau o placă pentru a identifica un adevărat campion. Pentru milioanele de tinere femei care te-au urmărit și pe care le-ai inspirat și cărora le-ai dat putere ca sa facă lucruri incredibile în viața lor, tu ești o campioană. Pentru numeroși muzicieni, dansatori, actrițe și performeri care te-au văzut și ți-au copiat pasiunea, determinarea și etica pentru a-și găsi propriul succes, tu ești o campioană”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.