Cool Stuff

Ai văzut sezonul 2 din „YOU”? Uite cum trebuia să se termine de fapt serialul!

Uite cum ar fi trebuit să se termine de fapt sezonul 2 din „YOU”.

Dacă ai văzut sezonul 2 din „YOU” și ai urmărit fiecare episod cu sufletul la gură, atunci nu te vor deranja spoilerele pe care ți le vom oferi.

În ambele sezoane, Joe a dorit să-și întâlnească iubirea vieții, iar dacă în primul sezon Beck i-a devenit victimă, în cel de-al doilea, Love i-a devenit soție. Însă finalul celui de-al doilea sezon i-a dat cu siguranță peste cap pe mulți telespectatori, care nu se așteptau ca Love să accepte faptul că Joe este un criminal în serie și un stalker, și mai ales că faptul că Love însăși este o criminală. Așa cuplu mai vedem doar în filmele cu supereroi.

Tot la finalul sezonului, aflăm că Love este însărcinată și că decide să aibă o familie alături de Joe. Doar că Joe nu vrea să renunțe la vechile sale obiceiuri de stalker și pune ochii pe o altă potențială „victimă”.

Cum ar fi trebuit să se termine de fapt sezonul 2 din „YOU”?

Însă acesta nu este finalul pe care îl are romanul „Hidden Bodies”, care stă la baza serialului „YOU”, produs de Netflix. În cartea scrisă de Caroline Kepnes, Joe are cu totul și cu totul o altă soartă. Personajul interpretat de Penn Badgley nu își întemeiază o familie cu Love, ci ajunge la închisoare.

De asemenea, în carte, Joe o omoară pe Delilah, iar Forty nu este împușcat de poliție, deoarece autoarea a decis ca personajul să aibă o altă soartă. Se pare că în roman, Forty ajunge într-un deșert din Nevada, unde sfârșește înecat într-un lac termal... evident, tot din vina lui Joe.

Love și Joe nu ajung să fie împreună, deoarece Joe este arestat, iar Love nu este o criminală în serie așa cum am văzut în serial. Totuși, Love află despre crimele făcute de Joe și decide să-i devină complice, păstrând secretul. Însă toată povestea lor de dragoste este dată peste cap când Dr. Nicky oferă poliției informații despre adevăratul criminal al lui Beck. Atunci, polițiștii realizează că Joe este autorul mai multor crime, iar protagonistul ajunge în spatele gratiilor. Totuși, Joe rămâne optimist, sperând că relațiile și banii familiei Quinn îl vor salva într-un fel sau altul.

Din păcate, cei de la Netflix nu au decis să încheie sezonul 2 la fel ca în roman, însă ne-au promis că vor continua acțiunea în cel de-al treilea sezon.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.