Kiss Music News

Channing Tatum își caută iubită, în timp ce Jessie J plânge după el

Jessie J suferă după Channing Tatum, iar actorul își caută o iubită pe rețelele de dating!

Jessie J și Channing Tatum s-au despărțit înainte de sărbători, iar de atunci, artista britanică a publicat mai multe mesaje pe contul său de Instagram, prin care își exprimă suferința.

Ar trebui în primul rând să ne vindecăm, pentru a ne opri din a-i răni accidental pe oamenii pe care vrem să îi iubim, asupra cărora ne proiectăm mereu toate frustrările”, a scris Jessie J într-un mesaj pe InstaStory. 

Nu știm dacă mesajele ei fac referire la Channing Tatum, dar un lucru este cert: artista a vrut să își încurajeze fanii să fie mai puternici în 2020, mai ales atunci când vor suferi din dragoste. 

Jessie J și Channing Tatum s-au despărțit luna trecută, iar o sursă apropiată celor doi a declarat pentru UsWeekly că aceștia au rămas în relații bune: „Încă sunt foarte apropiați și au decis să rămână prieteni”.

Conform NW, artista ar fi suferit destul de mult după despărțire și ar fi încercat să se împace cu Channing Tatum, venind după actor în Los Angeles. Se pare că Jessie J ar fi început să îl caute pe actor prin barurile pe care acesta le frecventează și i-ar fi trimis multe mesaje în speranța că acesta o va contacta.

Jessie spune că regretă că s-au despărțit și că vrea să se împace cu Channing – dar mi se pare că acționează nebunește. Umblă vorba prin LA că Jessie l-a bombardat pe Channing cu mesaje și l-a căutat prin oraș, sperând că el va accepta să se întâlnească cu ea și că își vor acorda încă o șansă”. 

Între timp, Channing a decis să meargă mai departe și și-a făcut cont pe aplicația de dating Raya, dedicată celebrităților. O sursă a declarat pentru NW că actorul a luat această decizie deoarece „comportamentul lui Jessie J l-a înnebunit”, așa că acesta a încercat să îi arate artistei că totul s-a terminat între ei.

Faptul că Channing și-a făcut cont pe o rețea de dating a înnebunit-o pe Jessie”, a dezvăluit aceeași sursă.

 

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.