Kiss Music News

Pink și Carey Hart au sărbătorit 14 ani de căsnicie. Mesajele emoționante pe care și le-au transmis.

Pink și Carey Hart au împlinit 14 ani de căsnicie și au marcat momentul cu o serie de declarații de dragoste.

După ce la finalul anului trecut Pink a anunțat că ia o pauză de la muzică pentru a petrece mai mult timp alături de familie, artista și soțul ei sărbătoresc acum 14 ani de la căsătorie!

Chiar dacă relația lor a trecut prin multe momente tensionate, cei doi au reușit în timp să creeze o familie extrem de frumoasă. Pink și Carey Hart s-au căstorit în urmă cu 14 ani și în prezent au împreună doi copii: Willow, în vârstă de 11 ani și pe micuțul Jameson, de doar trei ani.

Artista nu a trecut cu vederea acest moment și l-a marcat în cel mai drăguț mod. Pink a postat pe contul său de Instagram o serie de fotografii realizate de-a lungul relației, care surprind modul în care cei doi s-au transformat, inclusiv o poză de la nunta lor.

„Atât de mulți ani, atât de multe coafuri… Suntem împreună de mult timp. Nu este perfect, însă sunt recunoscătoare că este povestea noastră. Iubesc familia pe care o avem. Îți mulțumesc că ai pășit în fața mea, lângă mine și chiar în spatele meu în anumite momente. Ești un bărbat adevărat, Carey Hart”, a scris ea în descrierea postării.

Nici Carey nu s-a lăsat mai prejos și i-a făcut o declarație de dragoste soției lui, tot prin intermediul rețelelor de socializare.

„14 ani în care am fost căsătorit cu această femeie incredibilă. Sunt atât de mândru de relația pe care am construit-o împreună. Amândoi venim din familii dezorganizate, însă am decis să lucrăm la relația noastră. Și uită-te acum la noi! Eram doi oameni care nu se puteau adapta în societate atunci când ne-am cunoscut, iar acum ne-am maturizat împreună și avem o familie minunată. Îți mulțumesc că ești prietena mea cea mai bună (știu că nu îți place asta) și o mamă incredibilă pentru copiii noștri. Te iubesc atât de mult”, a scris artistul, alături de cele trei fotografii postate.

Mai târziu, Pink a adăugat o nouă fotografie cu buchetul de flori primit din partea soțului ei, cu ocazia aniversării, la care artista a adăugat o descriere în stilul caracteristic.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.