Cool Stuff

Ce mai face Maisie Williams, actrița din „Game of Thrones”?

La revedere, Arya Stark! Bun venit, Wolfsbane!

La revedere, Arya Stark! Bun venit, Wolfsbane!

Cunoscută pentru rolul lui Arya Stark din îndrăgitul serial, „Game of Thrones”, Maisie Williams se pregătește pentru o nouă provocare. Actrița a spus adio personajului care a consacrat-o și va avea primul ei rol major într-o nouă producție cu supereroi, „The New Mutants”.

Noul film spune povestea a cinci tineri mutanți, care tocmai își descoperă abilitățile în timp ce sunt ținuți captivi într-o unitate secretă și luptă pentru a scăpa de greșelile lor din trecut și pentru a se salva.

Maisie intră în pielea lui Rahne Sinclair – un personaj cel puțin la fel de puternic ca cel interpretat în GOT. Rahne este o adolescentă din Scoția, foarte religioasă, care se transformă în vârcolacul Wolfsbane, în primul trailer pentru „The New Mutants”.

„Aveam 13 ani. Am crezut că este un vis. Am pierdut controlul pur și simplu”, este una dintre replicile personajului său, vorbind despre transformarea prin care a trecut.

Filmările pentru noua producție au început în 2017, însă anul trecut actrița a declarat pentru Rolling Stone că nu știe când și dacă acest film va ajunge la final. Totuși, se pare că nu există motive de îngrijorare, premiera fiind deja stabilită în primăvara acestui an, pe 3 aprilie 2020.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.