Kiss Music News

Lady Gaga, în lacrimi în timpul unui interviu cu Oprah. Prin ce traume a trecut celebra artistă!

Lady Gaga, dezvăluiri emoționante în cadrul noului turneu al lui Oprah Winfrey!

Oprah Winfrey a deschis turneul de interviuri din acest an, „2020 Vision: Your Life In Focus”, alături de Lady Gaga, care i-a acordat un interviu extrem de emoționant.

Artista a vorbit deschis despre căderea psihică pe care a suferit-o și despre problemele de sănătate cu care se confruntă. Mai mult, ea a povestit despre trauma trăită și efectele acesteia, după ce a fost violată, la vârsta de 19 ani.

„Am fost violată în nenumărate rânduri când aveam 19 ani și am dezvoltat o tulburare post-traumatică ca urmare a acestui fapt și, totodată, din cauza faptului că nu am procesat acea traumă. Nu am primit niciun ajutor, nu am apelat la un terapeut sau la un psiholog care să ma consilieze...”, a declarat ea.

Nu este prima dată când artista povește despre momentele de coșmar prin care a trecut. În 2019, ea și-a cerut scuze public pentru colaborarea cu R Kelly, din 2013, pentru piesa „Do What U Want (With My Body)", după ce a fost arestat pentru că a agresat mai multe femei.

Lady Gaga, care suferă de fibromialgie, a dezvăluit în cadrul interviului că are dureri în tot corpul, „din cap până în picioare”. Aceasta a explicat că în urma tratamentului, ea a început să facă terapie, dezvăluind că suferă și de tulburare post-traumatică.

„Acum, când văd că cineva este îndurerat, nu mă pot uita în altă parte. La fel simt si eu. Sunt în modul de rezolvare a problemelor. Mi-am pus costumul și tocurile și sunt gata de plecare”, a spus ea.

În plus, artista a povestit și despre experiențele trăite la începutul carierei și despre momentul în care a realizat că suferă de anumite probleme: „Dintr-odată am devenit un star și călătoream în întreaga lume, din camera de hotel în garaj, apoi în limuzină și apoi pe scenă, așa că niciodată nu m-am gândit la asta. Brusc am început să simt această durere intensă în corpul meu care a imitat senzația pe care am avut-o după ce am fost violată”.

Urmărește întreg interviul aici!

Ulterior, Oprah a distribuit pe contul său de Instagram un clip din culise. Prezentatoarea a felicitat-o, cu lacrimi în ochi, pe Lady Gaga pentru că și-a pus sufletul pe tavă în timpul interviului.

„Ai fost minunată. Ai fost atât de bună. Erai atât de vulnerabilă, de reală, nu îmi venea să cred că faci asta. M-am întrebat, „Aud bine?” Doamne, ai fost atât de reală. Ai fost atât de bună, atât de puternică, a fost minunat. Îți mulțumesc că ai făcut asta”, i-a spus Oprah, îmbrățisând-o.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.