Kiss Music News

Justin Bieber a dezvăluit că se confruntă cu o boală gravă

Justin Bieber a confirmat zvonurile și a dezvăluit că a fost diagnosticat cu boala Lyme!

Justin Bieber a dezvăluit printr-o postare pe Instagram că a fost diagnosticat cu boala Lyme – o infecție bacteriană cauzată de căpușe. Simtomele acestei afecțiuni sunt variate și printre acestea se numără: eczeme, durere musculară și oboseală.

„În timp ce o mulțime de oameni spuneau că Justin Bieber arată foarte rău din cauza consumului de metamfetamiă etc., ei nu au putut să realizeze că recent am fost diagnosticat cu boala Lyme”, a declarat artistul, înainte de a confirma faptul că va oferi mai multe informații în viitorul documentar despre viața sa, „Justin Bieber: Seasons”.

Pe lângă această problemă, se pare că artistul a suferit și de mononucleoză – o infecție cronică și severă, care i-a afectat „pielea, funcția creierului, energia și starea generală de sănătate”.

În plus, Justin Bieber le-a transmis câteva cuvinte și celor care i-au trimis mesaje nepoliticoase după ce și-a dezvăluit diagnosticul.

„Văd o mulțime de oameni aici creând minciuni și spunând că ar trebui să pierd tot ceea ce am obținut. Ei bine, sper ca voi toți să câștigați. Sper să vi se îndeplinească toate dorințele. Indiferent de lucrurile pe care le simțiți față de mine, vă trimit înapoi iubire”, le-a răspuns artistul, printr-o postare pe Twitter.

Potrivit aceluiași site, Bieber va vorbi despre simptomele grave pe care le-a îndurat în 2019 și despre faptul că a primit diagnosticul abia la finalul anului trecut. Potrivit articolului, artistul s-a confruntat cu depresia extremă, deoarece suferea și nimeni nu știa ce se întâmplă cu el, făcând referire la fotografiile în care a fost surprins plângând.

De asemenea, TMZ raportează că în documentarul care va avea premiera pe 27 ianuarie, artistul va povesti și despre faptul că înainte de a fi diagnosticat, i-au fost administrate mai multe medicamente, care au determinat alte probleme.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.