Cool Stuff

Leonardo DiCaprio, un adevărat supererou! Actorul a salvat un bărbat de la înec

Aflat în vacanță, Leonardo DiCaprio s-a implicat în operațiunea de salvare de la înec a unui bărbat!

Chiar dacă în filmul "Titanic", Jack nu a sfârșit bine, în viaţa reală, Leonardo DiCaprio a demonstrat că este un adevărat erou! Potrivit Daily Mail, el a ajutat recent la localizarea și salvarea unui bărbat care căzuse peste bordul unei nave de croazieră din Caraibe.

Actorul, în vârstă de 45 de ani, era în vacanță la bordul unui iaht, în apropiere de St. Barts, când s-a implicat în operațiunea de salvare a unui bărbat care se zbătea să supraviețuiască în apele învolburate de 11 ore.

„El a salvat viața unui om care căzuse pete bord și care printr-o minune, a supraviețuit petrecând 11 ore în apă. Barca lui Leonardo era singurul vas care îl căuta”, a declarat o sursă pentru The Sun.

Actorul se afla în vacanță alături de iubita lui, Camila Morrone, pentru a sărbători intrarea în noul an, însă petrecerea lor a fost dată peste cap de întreaga operaţiune de salvare, în care Leo a fost extrem de implicat.

Operațiunea de salvare a avut loc pe 30 decembrie, după ce căpitanul bărcii pe care se afla DiCaprio a auzit că un bărbat de origine franceză, în vârstă de 24 de ani, a căzut dintr-o altă navă de croazieră. Se pare că actorul din „Once Upon in Time… In Hollywood” a insistat să se îndrepte spre apele învolburate și după câteva ore de navigat, ei l-au gasit pe bărbat.

DiCaprio și echipajul au reușit să îl scoată pe acesta din apă, chiar înainte de căderea serii, în timp ce o furtună teribilă se anunța în zonă. Mai mult, căpitanul iahtului a descris operațiunea de salvare drept „o șansă la un miliard”.

FOTO: Daily Mail

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.