Kiss Music News

Shakira a dezvăluit de ce nu vrea să se mărite cu Gerard Pique

Uite care este motivul adevărat pentru care Shakira nu vrea să se mărite cu Gerard Pique!

Shakira a acordat recent un interviu pentru emisiunea 60 Minutes, în cadrul căruia a recunoscut care este adevăratul motiv pentru care refuză să se căsătorească cu tatăl copiilor ei, fotbalistul Gerard Pique. Cei doi formează un cuplu de aproapre un deceniu, aceștia cunoscându-se în timpul Campionatului Mondial de Fotbal din Africa de Sud, din 2010.

Shakira și Gerard Pique au împreună doi copii, pe Milan și Sasha, însă acest lucru nu i-a determinat să facă pasul cel mare și să ajungă în fața altarului. Din câte se pare, Shakira nici măcar nu se grăbește să se mărite, iar motivul este unul destul de serios.

Căsătoria mă sperie. Nu vreau să mă privească ca pe soția sa, ci mai degrabă ca pe iubita sa, amanta sa. E ca acel fruct interzis. Prefer să-l țin mereu în alertă, atent. Prefer să se gândească că totul este posibil, depinde de comportamentul său”, – a declarat Shakira.

Shakira și Gerard Pique sunt născuți în aceeași zi, pe data de 2 februarie, însă la o diferență de 10 ani. Anul acesta Shakira va împlini 43 de ani, în timp ce partenerul său de viață, Gerard Pique, va împlini 33 de ani.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.