Cool Stuff

Cum arăta Nina Dobrev în copilărie! Uite cât de drăguță era actrița din „The Vampire Diaries”

Nina Dobrev a împlinit 31 de ani și are o singură dorință cu ocazia aniverării sale!

Nina Dobrev împlinește astăzi 31 de ani și a dat startul aniversării cu un clip emoționant postat pe Instagram. Actrița a distribuit un montaj adorabil cu mai multe imagini din copilăria sa.

Se pare că Nina s-a născut pentru a duce o viață în lumina reflectoarelor! Încă de la o vârstă fragedă, ea era extrem de relaxată în fața camerei de filmat și își dorea să devină vedetă!

„Nu s-au schimbat prea multe în 31 de ani… Încă rebelă. Încă un copil neastâmpărat”, a scris aceasta la începutul descrierii. „Nu am devenit niciodată cat woman, dar sunt prietenă cu bat woman @rubyrose. Totuși, am reușit să mă asigur că sângele reprezintă o mare parte din viața mea”, a completat actrița făcând referire la rolul ei din „Vampire Diaries”.

Nina Dobrev are o singură dorință de ziua ei!

În acest an, actrița a uitat de tort și de înghețată pentru aniversarea sa. Nina se alătură vedetelor care luptă pentru salvarea animalelor din Australia și îi roagă pe fanii săi să doneze.

Vedeta a ținut o pledoarie din toată inima pentru a-și convinge urmăritorii să contribuie la această cauză, în încercarea de a salva animalele, afectate de incendile devastatore.

„În Australia, chiar acum este ziua mea de naștere", a scris Nina miercuri, 8 ianuarie. „Dorința mea este să donați 1 dolar pentru fiecare an al vieții mele. 31 de dolari pentru a ajuta victimele incendiilor de vegetație. Este cel mai mare cadou pe care l-aș putea cere. Pentru unii dintre voi este mult. Deci donați 13 dolari (vârsta mea inversată). Donează 1 dolar dacă doar atât ai posibilitatea. Orice și tot vei face o diferență uriașă”. Este mesajul transmis de actriță alături de o serie de de fotografii din timpul vacanței sale din Australia și alte câteva suprinse după dezastru.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.