Cool Stuff

Un cunoscut actor din "Anatomia lui Grey" părăseşte serialul după 15 ani

Uite ce actor celebru părăseşte serialul "Anatomia lui Grey"!

Actorul Justin Chambers părăseşte serialul “Anatomia lui Grey”, după 15 ani de când făcea parte din distribuţia producţiei ABC. Actorul a devenit cunoscut pe micile ecrane datorită personajului său – Alex Karev, un chirurg pediatru.

Se pare că episodul lansat pe 14 noiembrie 2019 a fost ultimul în care fanii au avut ocazia de a-l vedea pe Alex în acţiune, chiar dacă realizatorii nu au dat de înţeles că personajul nu va mai apărea în serial.

„Nu există un bun moment să spun adio unui show şi unui personaj care mi-au definit atât de mult viaţa în ultimii 15 ani. De ceva vreme, am sperat să îmi diversific rolurile şi alegerile în carieră. Şi, ajungând la 50 de ani, binecuvântat cu o soţie remarcabilă şi care mă încurajează şi cu cinci copii minunaţi, acum este momentul“, a spus Chambers într-un comunicat citat de Variety.

Actorul a mulţumit familiei ABC, Shondei Rimes, creatoarea şi producătorul executiv al serialului, actorilor Ellen Pompeo, Chandra Wilson şi James Pickens, alături de care a jucat, întregii echipe şi fanilor.

Justin Chambers nu a vrut să ofere prea multe detalii legate de plecarea sa din serial, însă cei de la ziarul PageSix susţin că actorul s-ar fi internat într-o clinică de specialitate, din cauza unor tulburări psihice. La aceeaşi clinică ar fi fost internaţi anul trecut şi Kit Harrington din Game Of Thrones, dar şi Selenea Gomez.

În 2018, „Anatomia lui Grey“ a devenit cea mai longevivă producţie a ABC difuzată în prime-time. Primele nouă episoade ale sezonului cu numărul 16 au fost vizionate, în medie, de 6 milioane de telespectatori cu vârste cuprinse între 18 şi 49 de ani.

 

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.