Kiss Music News

FOTO | Gigi Hadid și Zayn Malik sunt din nou împreună? Cum au fost surprinși cei doi!

Gigi Hadid și Zayn Malik, surprinși împreună cu ocazia aniversării artistului!

Anul acesta începe cu vești mari și se pare că dragostea plutește în aer, din nou, pentru Gigi Hadid și fostul ei iubit, Zayn Malik!

După ce la finalul anului trecut aflam că celebrul fotomodel a reluat legătura cu fostul ei iubit, Zayn Malik, lucrurile au evoluat între cei doi. Mai mult de atât, Gigi a dat curs zvonurilor lăsând impresia că ei s-au împăcat într-o postare de luna trecută de pe Instagram, când părea că se referă la Zayn ca fiind „iubitul” ei.

În plus, cei doi au fost extrem de apropiați la petrecerea organizată cu ocazia aniversării de 27 de ani a artistului. El și-a sărbătorit ziua de naștere vineri seara la restaurantul italian Il Buco din New York, iar la plecare Zayn și Gigi au fost surprinși mergând braț la braț.

În această zi specială, alături de artist au mai fost și Bella Hadid și fratele ei, Anwar, însoțit de iubita lui, Dua Lipa. Potrivit unei surse citate de E!News, Bella a închiriat o cameră privată la Il Buco pentru cina grupului.

Se pare că într-adevăr zvonurile sunt adevărate și cei doi au redevenit un cuplu în luna decembrie a anului trecut. „Gigi și Zayn s-au împăcat chiar înainte de sărbătorile din decembrie", a declarat aceeași sursă.

„Ea l-a iubit dintotdeauna și a fost nevoie de despărțirea dintre ei. Zayn a lucrat mai mult la muzica sa și s-a concentrat asupra stării lui de sănătate, așa că se află într-o stare foarte bună în prezent”, a continuat aceasta.

Anterior, cei doi au confirmat despărțirea în martie 2018, după doi ani de relație. „Gigi și cu mine aveam o relație incredibilă, plină de iubire și distracție și am o cantitate imensă de respect și adorație pentru Gigi, ca femeie și prietenă”, a scris Zayn pe Twitter la acea vreme.

FOTO: Harper's Bazaar

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.