Cool Stuff

VIDEO | Cerere în căsătorie inedită! Doi tineri au devenit personaje într-un desen animat

Un bărbat din Statele Unite a modificat finalul desenului animat „Frumoasa din pădurea adormită”, pentru a-și cere iubita în căsătorie.

Sthuthi David, o tânără din Massachusetts, Statele Unite, a avut parte de o cerere în căsătorie ca în filme. Iubitul ei, Lee Lochler, a planificat momentul timp de șase luni, iar rezultatul a fost unul cu adevărat spectaculos.

Pentru a-și face iubita să se simtă ca o prințesă în viața reală și pentru a se asigura că aceasta va spune „da”, un bărbat din Massachusetts a organizat o cerere în căsătorie inedita. Acesta a hotărât să facă propunerea prin intermediul filmului ei preferat de la Disney, „Frumoasa din pădurea adormită”.

Lee, împreună cu un ilustrator, și-a petrecut șase luni pentru a înlocui fețele persoajelor principale cu chipurile îndrăgostiților în cea mai importană secvență a filmului – aceea când Prințul Phillip o trezește pe Prințesa Aurora cu un sărut.

Cererea a avut loc la Coolidge Corner Theatre, în Brookline, unde tânărul a reușit să realizeze proiecția filmului, alături de membrii familiei, prieteni și câteva ajutoare pe care le-a găsit pe Reddit, potrivit CBS Boston.

Momentul, care a fost filmat și a devenit viral pe internet, arată uimirea viitoarei mirese după ce personajele de pe ecran au început să pară, brusc, foarte familiare. În animație îl putem vedea pe Prințul Phillip, zâmbind la camera după ce i-a oferit prințesei sărutul salvator, aruncând în public o cutiuță în care se afla inelul de logodnă. În acel moment, Lee prinde cutia, luminile se aprid și Sthuthi îl vede pe iubitul ei, așezat într-un în genunchi.

„Nu în fiecare zi o ceri în căsătorie pe iubita ta din liceu. Așa că acum o să-mi iau timpul de care am nevoie, o să savurez acest moment. Sper că nu te deranjează, e un moment foarte important. Sthuthi David, vrei să trăiești fericită până la adânci bătrâneți alături de mine?", a întrebat-o Lee Lochler.

„Da", a răspuns ea fără să aștepte prea mult, fiind extrem de emoționată. „Am crezut că era ceva în neregulă cu filmul", a mai adăugat tânăra, cu ochii în lacrimi.

Urmărește momentul emoționant aici!

Clipul a ajuns la peste 6 milioane de vizualizări pe Youtube și cu siguranță a emoționat oameni din întrega lume. Kayla Coombs – ilustratoarea australiană care a ajutat la realizarea surprizei – a povestit pe contul ei de Instagram că în ultimele șase luni a lucrat la acest proiect pentru a obține efectul dorit.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.