Kiss Music News

Channing Tatum și Jessie J, din nou împreună? Cei doi s-au reîntâlnit la o lună după despărțire!

Channing Tatum și Jessie J au surprinși din nou împreună!

Se pare că începutul anului că a venit cu vești bune pentru cuplul Channing Tatum - Jessie J!

Potrivit E!News, cei doi – care s-au despărțit în urmă cu aproape o lună, au fost văzuți din nou împreună în acest weekend, în Los Angeles. Conform aceleiași surse, duminică după-amiază starul  din Magic Mike și celebra cântăreața au fost văzuți într-un magazin de mobilă, unde au petrecut aproximativ 30 de minute la secțiunea de mobilier pentru copii.

„Amândoi erau îmbrăcați în hanorace și încercau să treacă neobservați. Nu au afișat gesturi de afecțiune, dar ambii erau într-o dispoziție foarte bună și au stat împreună tot timpul, schimbând păreri despre diferite produse”, a declarat aceasta.

Nu este exclus ca cei doi să fi fost văzuți împreună mai ales că după despărțire, Jessie J ar fi încercat să se împace cu Channing Tatum, venind după el în Los Angeles.

Cu toate aceastea, este posibil să fi fost doar o ieșire între prieteni, având în vedere că la momentul despărțirii o sursă a confirmat că Channing și Jessie vor rămâne apropiați. Mai mult, potrivit celor mai recente informații, actorul a trecut peste despărțire și mai mult de atât și-a făcut cont pe un site de dating, pentru a cunoaște oameni noi.

„El a avut cont pe Raya timp de câteva săptămâni", a împărtășit în trecut, un alt apropiat al actorului. „I-ar plăcea să iasă cu  cineva și nu este timid în privința asta. Vrea să se distreze din nou și nu-i pasă dacă întâlnește pe cineva online, printr-o întâlnire aranjată, sau doar mergând pe stradă”.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.