Kiss Music News

SIA a devenit mamă la 44 de ani, după ce a adoptat un copil!

SIA a făcut o serie de declarații șocante, într-un nou interviu!

Într-un interviu acordat recent pentru revista GQ, SIA a făcut o serie de declarații incendiare. Artista a dat vestea că a devenit mamă pentru prima dată și mai mult de atât, a dezvăluit că i-a făcut câteva propuneri indecente colegului său din proiectul LSD, DJ-ul Diplo.

„O mare parte din relația noastră ne-o petrecem încercând să nu facem sex, pentru a nu strica relația de afaceri, dar el este super hot”, a spus interpreta hitului „Chandelier” despre relația cu Diplo.

Însă, declarațiile șocante nu se opresc aici! „Anul acesta i-am trimis și un mesaj în care am scris: „Hei, ascultă, ești una dintre cele cinci persoane de care sunt atrasă și acum că am decis să fiu singură pentru tot restul vieții și doar ce am adoptat un băiat, nu am timp pentru o relație. Dacă ești interesat de sex fără obligații, anunță-mă ””, i-ar fi spus artista colegului și prietenului ei.

În trecut, artista, în vârstă de 44 de ani, susținea că și-a dorit să adopte unul dintre protagoniștii documetarului HBO, „Foster” – care spune povestea unor copii aflați în asistență maternală.

„Hei dasani de la 'FOSTER' de pe @HBO! Mi-ar plăcea să te adopt, încercăm doar să te găsim și să facem verificarea dosarului meu, etc. dar aș vrea să stii că vei avea un cămin alături de mine”, a scris SIA pe contul ei de Twitter, în luna mai a anului trecut.

SIA, al cărei nume complet este Sia Furler, a fost anterior căsătorită cu realizatorul de documentare Erik Anders Lang din 2014 până în 2016.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.