Kiss Music News

Jared Leto se transformă într-un vampir înspăimântător pentru noul film „Morbius". Urmărește primul trailer!

Jared Leto este protagonistul în noul film Marvel, „Morbius"!

Jared Leto revine pe marile ecrane în pielea unui nou personaj întunecat din filmul „Morbius". Chiar dacă actorul a ratat șansa de a-l portretiza din nou pe „Joker”, măcar s-a ales cu șansa de a juca un vampir, în noua producție Marvel, „Morbius”.

Scenariul, scris de creatorii serialului Netflix „Lost in Space”, Matt Sazama și Burk Sharpless, se bazează pe cărțile de benzi desenate create de Roy Thomas și Gil Kane în 1971.

Filmul urmărește povestea antagonistului Michael Morbius – un biochimist care se află în căutarea unor leacuri pentru o boală rară de sânge, de care suferă. În timpul cercetărilor, el riscă totul și alege o metodă neconvențională de tratament, ceea ce îi oferă puteri supranaturale asemănătoare liliacului și o sete pentru sânge, greu de stăpânit.

Astfel, asistăm la transformarea lui Leto într-un vampir înspăimântător, chiar din primul trailer al peliculei. Totuși, acesta nu dezvăluie direcția în care va merge personajul - va fi un villain sau un antierou?

Mai mult, în ultimul cadru, îl putem vedea pe nimeni altul decât Adrian Toomes, villain-ul Vulture, interpretat de Michael Keaton în „Spider-Man: Homecoming” din 2017. Așadar, potrivit The Hollywood Reporter, acest lucru arată că un cross over dintre Spider-Man de la Sony și Marvel Cinematic Universe este posibil.

„Morbius" are premiera programată în vara acestui an, pe 31 iulie.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.