Cool Stuff

Vanessa Hudgens și Austin Butler s-au despărțit după nouă ani de relație!

Vanessa Hudgens și iubitul ei, Austin Butler, și-au spus adio!

Chiar dacă ne așteptam să auzim clopotele de nuntă pentru Vanessa Hudgens și iubitul ei, Austin Butler, se pare că cei doi s-au despărțit. După aproape nouă ani de relație, protagonista din „High School Musical” și actorul din „Once Upon a Time... in Hollywood” au decis să meargă pe drumuri separate.

Primele zvonuri despre relația lor au apărut în septembrie 2011, la aproximativ un an după ce actrița se despărțise de Zac Efron. La scurt timp după aceea, Vanessa și Austin au devenit inseparabili, împărtășind o mulțime de momente fericite împreună de-a lungul anilor.

Totuși, în ultimele luni, cei doi au petrecut mai mult timp departe unul de celălalt. În timp ce ea a filmat în străinătate pentru „The Princess Switch 2”, iubitul ei a fost ocupat cu noul rol al lui Elvis Presley, pe care l-a primit în vara acestui an. Atunci, Vanessa chiar l-a felicitat printr-o postare pe contul său de Instagram pentru rolul obținut.

Recent, la premiera filmului lui Tarantino, Austin a vorbit despre relația lor. „Îmi este greu să spun în cuvinte ce înseamnă această fată pentru mine", a declarat pentru E!News. „Mă inspiră zi de zi o iubesc din sufletul”.

O lună mai târziu, iubita lui a postat un mesaj pe contul ei de Instagram, cu ocazia aniversării lui. „La mulți ani, dragostea mea, cealaltă jumătate a mea, inspirația și susținătorul meu constant”, a scris actrița.

De-a lungul relației lor, Vanessa a postat în mod regulat fotografii cu ea și Austin pe social media. Cu toate acestea, în ultimele luni, el a cam lipsit din postările sale. Ultima fotografie în care apar împreună, a fost realizată la finalul lunii octombrie, de Halloween.

Pe fondul speculațiilor, actrița a vorbit deschis despre relația lor într-un interviu acordat la începutul lunii ianuarie și totul părea perfect, însă probabil distanța și-a spus cuvântul.

„S-au împlinit opt ani anul acesta – FaceTime, o bună comunicare, respect și încredere (este ceea ce ne menține împreună). Cel mai mult am fost despărțiți timp de patru luni. Este aiurea!” a declatat ea pentru Cosmopolitan UK.

Vrei să fim prieteni?

Abonează-te și rămâi conectat cu cele mai hot subiecte din muzică și entertainment.